01. Allmänt

Hjälp oss rösta fram Södertälje kattehem

2016-12-11 15:22 #0 av: annakarin_li

Mina fina pälsklingar flytta hem till mig från Södertälje katthem för över 2 år sedan. Jag har även senaste 1,5 åren även arbetat där som volontär. Katthemmet gör ett fantastiskt arbete men det har varit ett tufft år som för de flesta katthem. Många svårt sjuka, fysiskt och psykiskt misshandlade katter har kommit in efter att ha gått ute skadade under lång tid. Detta är inte lätt för alla katthem som är ideella verksamheter. Därför tävlar jag med min Molle på Royal Carins tävling. Om Molle vinner går all vinst till Södertälje katthem! Vi är tacksamma om ni vill hjälpa oss att rösta. Man får rösta varje dag från olika IP-adresser fram till kl. 12 på lucia. Gå in på populäraste bidrag så är Molle på plats 15.

Kattensdag.royalcanin.se/arets-fototavling

Bilden Molle tävlar med visar jag här nedan.

Anmäl
2016-12-11 15:23 #1 av: annakarin_li

Molles tävlingsbild

Anmäl
2016-12-14 08:29 #2 av: annakarin_li

Vill tacka alla er som hjälpte till att rösta på Molle och Södertälje katthem. Tävlingen är nu avslutad och vi kom på 14:e plats av över 200 foton, vilket inte är illa. Blev ingen vinst men vi är så glada att vi kom så långt i tävlingen.

Nu är matte väldigt engagerad i Södertälje katthem och la även in så de kan tävla om Bilias julgåva. Om ni vill får ni gärna hjälpa oss lägga en röst från er Facebook på Södertälje katthem  på http://fb.st/vio6w0 alt. ska Bilias julgåva 2016.

Tack!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.