2017-07-06 13:47 #0 av: Emiis

Hej!
Nu behöver jag er hjälp för nu börjar idéerna ta slut. Jag har en blandraskatt som är snart 8 månader. För lite mer än 2 månader sedan började han kissa inne. Detta för vad jag trodde då var könsmognad. Så kastrerade honom redan samma vecka. Men kissandet fortsatte. Pratade då med veterinär som så att det kunde dröja ca 4-5 veckor innan alla hormoner var borta. Hon rekommenderade också feliway och extra kattlåda. Så sagt och gjort skaffa jag detta. Tyvärr gav det inget resultat.

*Så jag körde en månad med feliway den för beteende.
*Har 3 kattlådor. Två mindre och en stor. Var av alla nu är utan lucka. Med ordentligt med sand i. Ej bytt sand.
* köpte två nya klösträd. Ett högre (203 cm) och en som en tunna. Har sedan innan en klösstolpe och ett mindre träd.

Han kissar på saker som ligger på golvet och aldrig på samma ställen. Han kissade även i det nya klösträdet, hundbädden, dynor , tvättpåsarna med kläder och nu senast igår i en korg med spelkontroller....
Han har kissat rakt framför mig och sambon.

Tog honom nyligen till veterinär för att kolla annan sjukdom och i samma veva urinvägsinfektion. Han vart då behandlad med antibiotika för tarminfektion. Denna skulle även ta en eventuell urinvägsinfektion. ( gick inte att ta prov på honom ). Så urinvägsinfektion är uteslutet.

Funderar på att köra feliway friendly för att se så det inte är något revir aktigt mot våran andra katt. Dock inte sätt att de inte trivs ihop. Men försöker allt nu!
Katterna är egentligen inne katter men får gå ute ibland när det är fint väder.

Hoppas jag nämnt de viktigaste och ursäkta långt inlägg. Men hoppas innerligen att ni kanske har nå mer bra idéer! Tack!
// Emi